کد خبر : 20696
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 خرداد 1403 - 20:46

طرز تهیه نائنگچی غذای پرطرفدار و متفاوت

طرز تهیه نائنگچی غذای پرطرفدار و متفاوت

یکی از انواع سالاد های بسیار خوشمزه نائنگچی است که بسیار خوش طعم و پرطرفدار است و به راحتی نیز تهیه می شود که در این مقاله طرز تهیه نائنگچی را در اختیارتان خواهیم گذاشت.

 

نائنگچی جزو سالادهای سرد کره ای است که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است که به راحتی و در زمان کمی می توانید این سالاد خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید که به منظور آشنایی با طرز تهیه نائنگچی بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نائنگچی سالادی بسیار خوش طعم

در تهیه این نوع سالاد از گلابی آسبابی استفاده می شود که باعث خاص تر شدن این سالاد می شود نابراین اگر شما نیز به دنبال یک سالا خوشمزه با طعمی متفاوت هستید می توانید این نوع سالاد را امتحان کنید که در ادامه مطلب شما دوستان را با نحوه تهیه نائنگچی آشنا خواهیم کرد تا بتوانید به راحتی در منزل این نوع سالاد تهیه و نوش جان کنید.

روش تهیه تهیه نائنگچی

مواد لازم :

  • پودر تخم خردل کرده ای : یک قاشق غذا خوری
  • آب : دو قاشق چای خوری
  • نمک : یک قاشق چای خوری
  • شکر : یک قاشق غذا خوری
  • سرکه سفید : دو قاشق غذا خوری
  • گوشت خرچنگ : صد و چهل گرم
  • خیار متوسط (برش های افقی باریک ) : یک عدد
  • گلابی ( بدون هسته و باریک بریده شده ) : یک عدد
  • تخم کاج و جوانه تربچه : دو قاشق غذا خورری

دستور تهیه

در روز تهیه نائنگچی ابتدا گوشت خرچنگ را نواری به صورت باریک برش داده و همراه با مقداری روغن داخل تابه تفت دهید.

READ
طرز تهیه شیرینی چرخی قزوینی مخصصو ص عيد

حالا خیار و گلابی را هم به شکل نواری باریک برش زده و همه مواد را به یک شکل خرد کرده تا سالاد ظاهر زیباتری داشته باشد.

حالا به منظور تهیه سس، پودر تخم خردل را همراه با آب، نمک، شکر و سرکه داخل ظرفی ریخته و هم بزنید و سس آماده شده را داخل یخچال گذاشته تا خنک شود.

در مرحله بعدی رشته های گلابی، خیار و خرچنگ را داخل ظرف مخصوص سالاد به صورت جداگانه گذاشته و بر روی آن تخم کاج بریزید .

در مرحله پابانی از نحوه تهیه نائنگچی با جوانه تربچه اطراف سالاد را تزیین نمایید. و سس را از یخچال خارج کرده و  به همراه سالاد نوش جان نمایید.

 

نکات تکمیلی

  • مقدار مواد گفته مناسب چهار نفر است.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه حدود بیست دقیقه می باشد.
  • نائنگگی را می توانید به عنوان پیش غذا سرو نمایید.
  • منبع :آرگا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *